Meer omzet Abercrombie & Fitch door analistengilde verwacht

Morgen komt het Amerikaanse Abercrombie & Fitch met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van het bedrijf uit New Albany over dit jaar komt uit op 3.53 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2020 toen het bedrijf 3.13 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Abercrombie & Fitch in beeld plus taxaties 2020

koersgrafieken

Abercrombie & Fitch Amsterdam ©

Abercrombie & Fitch
Abercrombie & Fitch


De analisten gaan voor 2021 uit van een nettowinst van 106 miljoen dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 1.61 dollar. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 23.38 uit.

Analisten rekenen er niet op dat het bedrijf dividenden uit zal gaan keren. Gemiddeld levert een aandeel in de producenten van persoonlijke goederen levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 1.67 procent op.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 2.36 miljard dollar. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel maar liefst 219 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 9 en de 44 dollar.

Historische koersen Abercrombie & Fitch

koersgrafieken abercrombie&fitch

Het aandeel sloot maandag op 37.64 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.