Dochter Oranjewoud rondt overname af

Oranjewoud N.V. maakt bekend dat Strukton Civiel bv en Ooms Avenhorn Groep bv, in aansluiting op het persbericht van 14 oktober 2011, definitief overeenstemming hebben bereikt over de overname van Ooms Nederland Holding bv. De overgenomen activiteiten betreffen de grond‐, weg‐ en waterbouwactiviteiten, de Nederlandse consultancy‐activiteiten (Unihorn) en een deel van de buitenlandse infra‐activiteiten van Ooms International Holding . Zij zullen binnen Strukton Civiel een apart deelbedrijf vormen.

Verbreden van de keten

De effectieve overnamedatum is 1 januari 2012. Ooms Nederland Holding bv heeft circa 350 medewerkers in dienst. De overname past binnen de strategie van Strukton die zich richt op de verbreding en verlenging van de keten. Met deze overname verstevigt Strukton zijn infra‐activiteiten én zijn positie door het verkrijgen van landelijke dekking in deze markt.

De overgebleven activiteiten van Ooms die zijn ondergebracht in Ooms Avenhorn Holding , zullen worden voortgezet onder leiding van de huidige directie en aandeelhouders. Hieronder vallen de bedrijven Ooms Bouwmaatschappij en De Peyler Projektontwikkeling.

Om 12 uur noteert het aandeel op 4,45 euro.