Analisten verwachten over 2018 stijgende omzet Baker Hughes

Morgen komt het Amerikaanse Baker Hughes met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 21,76 miljard dollar. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 9,84 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Baker Hughes in beeld plus taxaties 2018

fundamenteel onderzoek

De analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 376 miljoen dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 46 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op een forse 77,28 te liggen.

Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 0,57 cent. Het dividendrendement ligt zodoende op 1,6 procent. Het doorsnee dividend van de offshore diensten-/distributiebedrijven ligt op een schamele 0,25 procent.

Baker Hughes 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 15,54 miljard dollar.

Historische beurskoersen aandeel Baker Hughes

fundamenteel onderzoek bakerhughes

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.