Order uit Saudi-Arabie voor ABB

Het Zwitserse industriële conglomeraat ABB meldt vandaag een order van ruim 40 miljoen dollar uit Saudi-Arabie te hebben ontvangen. De order betreft de levering van apparatuur voor gastransport tussen Muyayil en Oman voor de Al Toukhi Group.

Waardering Richemont

Het aandeel Richemont noteert momenteel met een koers/winst-verhouding van 13,67. De 5-jaars Shillers PE bedraagt 31,63. De sector persoonlijke goederen noteert momenteel met een koers/winst-verhouding van 10,49.
<a href= ABB ' align=middle/>
ABB
Over het lopende jaar wordt voor volgend jaar per aandeel een dividend van 0,68 Zwitserse Franc verwacht. Het dividendrendement hiervan komt dan uit op 4 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de sector ligt op 2,40 procent.

De verhouding van de beurskoers ten opzichte van de intrinsieke (boek)waarde ligt op 2,64. De sector wordt verhandeld op 3,66 maal haar intrinsieke waarde.

Analisten over Richemont

Het aandeel van de fabrikant van persoonlijke goederen wordt door 28 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde koersdoel van de uitstaande adviezen bedraagt 20,14 Zwitserse Franc. De beurskoers ligt zodoende 14 procent onder de fair value van de analisten. Richemont 's marktkapitalisatie ligt momenteel rond de 100 miljoen Zwitserse Franc.

Verwachting resultaten 2012 Richemont

Over het huidige jaar wordt een omzet van 38,75 miljard Zwitserse Franc verwacht. Voor dit jaar wordt een nettoresultaat verwacht van 3,07 miljard Zwitserse Franc. De consensus van het resultaat per aandeel ligt op 1,29 Zwitserse Franc. De verwachting van het rendement op het eigen vermogen over dit jaar ligt op 36 procent. Om 12.56 noteert het aandeel 0,97 procent hoger op 17,64 Zwitserse Franc.