NSE sluit emissie uit

New Sources Energy N.V. (NSE) maakt vandaag haar trading update over het zevende kwartaal en laatste kwartaal van het verlengde boekjaar 2011/2012 bekend. NSE herbevestigt dat zij nog geen mogelijkheden ziet om over te gaan tot een emissie van aandelen en een daarmee samenhangende inbreng van nieuwe activiteiten, mede vanwege het faillissement van haar grootaandeelhouder NSE Holding B.V. De financiële positie van NSE is stabiel zo schrijft het bedrijf in haar persbericht.;/p:

De grootaandeelhouder van NSE, NSE Holding B.V., is op 31 juli jl. door de rechtbank van Den Haag in staat van faillissement verklaard. Het mislukken van een overname in Italië en het wegvallen van een nieuwe investeerder zorgde volgens het bestuur van de vennootschap voor de gedwongen beëindiging van de activiteiten. NSE Holding B.V. heeft een belang van circa 80% in de vennootschap .

De curator van NSE Holding B.V. beraadt zich over de toekomst van het belang. NSE verwacht in november 2012 de volledige jaarresultaten over het verlengde boekjaar 2011/2012 (1 januari 2011 t/m 30 september 2012) te publiceren. Vanaf dit kwartaal kent NSE een gebroken boekjaar bestaande uit 4 kwartalen, lopend van 1 oktober t/m 30 september.