Aandeel Altria Group aan kop qua Amerikaanse dividendaandelen

Fors dividend Altria Group

Beleggers in het aandeel Altria Group kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Altria Group nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 2,96 dollar verwacht. Het dividendrendement komt hiermee op 5,35 procent te liggen. Het doorsnee dividendrendement van de gediversifieerde industriele bedrijven ligt op een summiere 1 procent.

Dividendrendementen Altria Group

Altria Group zal morgen haar financiele resultaten over het voorbije kwartaal bekend maken. De omzet van Altria Group over dit jaar komt uit op 19,75 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2016 toen het concern 25,58 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Altria Group in beeld plus taxaties 2018

fundmantele data

De analisten rekenen voor 2018 op een nettowinst van 7,71 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 4 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 13,83 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Altria Group ' nu rond de 107,46 miljard dollar.

Het aandeel sloot maandag op 55,3 dollar.

Koershistorie Altria Group 2007-2018

fundmantele data altriagroup

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.