Analisten verwachten over 2018 dalende omzet AkzoNobel

AkzoNobel zal morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 9,54 miljard euro. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2017 toen de omzet 9,61 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten AkzoNobel in beeld plus taxaties 2018

fundamenteel onderzoek

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 695 miljoen euro. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 2,67 euro over. De koerswinstverhouding komt zodoende op 27,84 te liggen.

Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 2,12 euro. AkzoNobel 's dividendrendement komt hiermee op 2,85 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de chemiesector ligt op een summiere 1 procent.

Laatste analistentaxaties rond de 95 euro

Raymond James, Deutsche Bank en Goldman Sachs gaven recent nieuwe taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van AkzoNobel ' nu rond de 18,74 miljard euro.

Om 10.33 staat het aandeel 0,48 procent hoger op 74,32 euro.

Historische koersen AkzoNobel

fundamenteel onderzoek akzonobel

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.