Office Depot bij hoogste dividendaandelen in Amerika

Beleggers in het aandeel Office Depot kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Office Depot nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. De consensus van het dividend ligt op 0,1 cent per aandeel. Office Depot 's dividendrendement is dus 4,03 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de algemene detailhandelsbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 1 procent op.

Historische dividendrendementen Office Depot

Morgen komt het Amerikaanse Office Depot met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Office Depot over dit jaar komt uit op 10,87 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is licht meer dan de omzet over 2017 toen het concern 10,24 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Office Depot in beeld plus taxaties 2018

beurskoers

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 173 miljoen dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 31 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 8 uit.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Office Depot 's beurswaarde 1,28 miljard dollar.

Historische koersen aandeel Office Depot

beurskoers officedepot

Het aandeel sloot vrijdag op 2,48 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.