Analistengilde noemt DSM goedkoop aandeel

Het aandeel DSM zou nu met een korting noteren. Het gros van de analisten noemt het aandeel DSM op dit niveau momenteel laag geprijsd. Het aandeel wordt nu door 18 fundamentele analisten gevolgd. De adviezen voor het aandeel zijn verdeeld uit: 1 keer verkoop,2 keer houd en geen koopadviezen. Het gemiddelde van de koersdoelen voor het aandeel staat op 99,86 euro. Dit is circa 32 procent meer dan de huidige koers van 75,52 euro. De laatste 3 adviezen voor het chemiebedrijf zijn afkomstig van Macquarie Research, Barclays en Berenberg.

Koersdoelen voor DSM varieren

koersgrafieken

DSM 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 13,22 miljard euro. Het aandeel DSM was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds december vorig jaar staat het aandeel DSM 4 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 73 en de 93 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 351 procent hoger.

Historische koersen DSM

beurskoers dsm

Om 12.05 staat het aandeel 0,16 procent hoger op 75,52 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.