Kinder Morgan nu bij één de hoogste dividendrendementen in Amerika

Fors dividend Kinder Morgan

Beleggers in het aandeel Kinder Morgan kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Kinder Morgan tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. De consensus van het dividend ligt op 1 dollar per aandeel. Kinder Morgan's dividendrendement is dus 4,7 procent. Het gemiddelde dividend van de olie- en gasbedrijven ligt op een prima 2 procent.

Dividendrendementen Kinder Morgan

Kinder Morgan publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2019 komt de omzet volgens de analisten uit op 14,78 miljard dollar. Dit is licht meer dan de omzet over 2018 toen de omzet 14,14 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Kinder Morgan in beeld plus taxaties 2019

financiele analyse

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 2,28 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 1,01 dollar verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 21,08 uit.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Kinder Morgan's marktkapitalisatie 47,2 miljard dollar. Het aandeel Kinder Morgan was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds juli vorig jaar staat het aandeel Kinder Morgan maar liefst 25 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 15 en de 21 dollar.

Het aandeel sloot maandag op 21,29 dollar.

Historische beurskoersen Kinder Morgan

financiele analyse kindermorgan

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.