Kinder Morgan nu bij één de hoogste dividendrendementen in Amerika

Beleggers in het aandeel Kinder Morgan kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Kinder Morgan nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1,05 dollar verwacht. Kinder Morgan 's dividendrendement komt dus op 6,78 procent uit. Het doorsnee dividendrendement van de olie- en gasbedrijven ligt op een summiere 0,5 procent.

Historische dividendrendementen Kinder Morgan

Morgen komt het Amerikaanse Kinder Morgan met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Over 2020 komt de totale omzet van het bedrijf uit Houston volgens de analisten uit op 11,57 miljard dollar. Dit is fors minder dan de omzet over 2019 toen de omzet 13,21 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Kinder Morgan in beeld plus taxaties 2020

beurskoers

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 2,14 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 84 cent over. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 18,44.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 35,04 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel 22 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 9 en de 23 dollar.

Historische koersen Kinder Morgan

beurskoers kindermorgan

Klikt u hier voor dividend aandeel Kinder Morgan. Het aandeel sloot vrijdag op 15,49 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.