Momenteel zeer fors dividend Abercrombie & Fitch

Beleggers in het aandeel Abercrombie & Fitch kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Abercrombie & Fitch tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 0,81 cent. Het dividendrendement van Abercrombie & Fitch ligt hiermee op 4,8 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de persoonlijke goederensector ligt op een aantrekkelijke 2 procent.

Historische dividendrendementen Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch gaat morgen haar cijfers over het voorbije kwartaal bekend maken. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 3,66 miljard dollar. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2018 toen het concern 3,59 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Abercrombie & Fitch in beeld plus taxaties 2019

aandelenanalyses

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 62 miljoen dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 91 cent verwacht. De koerswinstverhouding komt zodoende op 18,54 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Abercrombie & Fitch' nu rond de 1,15 miljard dollar. Het aandeel Abercrombie & Fitch was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds augustus vorig jaar staat het aandeel Abercrombie & Fitch 35 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 15 en de 31 dollar.

Historische beurskoersen aandeel Abercrombie & Fitch

aandelenanalyses abercrombie&fitch

Om 0.30 koerst het aandeel 0 procent lager op 16,87 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.