General Mills nu bij één de hoogste dividendrendementen in Amerika

Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel General Mills nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 1,91 dollar. Het dividendrendement van General Mills ligt hiermee op 3,4 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de voedingsbedrijven ligt op een magere 0,67 procent.

General Mills zal morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 15,57 miljard dollar. Dit is licht minder dan de omzet over 2016 toen het concern 16,56 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten General Mills in beeld plus taxaties 2017

beurskoers

De meeste analisten gaan voor 2017 uit van een nettowinst van 1,82 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 3,05 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 18,42 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt General Mills 's marktkapitalisatie 33,63 miljard dollar.

Historische beurskoersen General Mills

beurskoers generalmills

Het aandeel sloot maandag op 56,17 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.