BE Semiconductor op recordjacht aldus analisten

BE Semiconductor zal morgen haar financiele resultaten over het voorbije kwartaal bekend maken. Gezien de de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 499,67 miljoen euro. De omzet zou volgens de analisten dit jaar zodoende het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 375,38 miljoen euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten BE Semiconductor in beeld plus taxaties 2017

koersdata

De meeste analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 116 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 2,81 euro verwacht. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 19,43 te liggen.

Fors dividend BE Semiconductor

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 2,69 euro. BE Semiconductor's dividendrendement ligt dus op 4,93 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de producenten van halfgeleiders levert een beperkt dividendrendement van circa 0,25 procent op.

Recentste taxaties rond de 52 euro

NIBC, Kepler Capital Markets en ING gaven onlangs beleggingsadviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt BE Semiconductor's marktkapitalisatie 2,07 miljard euro.

Om 9.41 stond het aandeel 0,77 procent lager op 54,59 euro.

Historische koersen BE Semiconductor voorbije 10 jaar

koersdata besemiconductor

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.