Fiserv op recordjacht aldus analisten

Morgen komt het Amerikaanse Fiserv met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistenverwachtingen zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Fiserv over dit jaar komt uit op 5,78 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De omzet zou volgens de analisten dit jaar zodoende het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het concern 5,51 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Fiserv in beeld plus taxaties 2017

koersdata

De analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 1,1 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 5,11 dollar over. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 24,7.

De consensus van de analisten luidt dat Fiserv geen dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividend van de financiële dienstverleners ligt op een schamele 0,45 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Fiserv 's marktkapitalisatie 28,44 miljard dollar.

Het aandeel sloot vrijdag op 126,23 dollar.

Historische koersen Fiserv afgelopen 10 jaar

koersdata fiserv

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.