2016 recordjaar voor Fiserv aldus analisten

Morgen publiceert het Amerikaanse bedrijf Fiserv haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over 2016 komt de omzet volgens de analisten uit op 5,58 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 5,25 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Fiserv in beeld plus taxaties 2016

<a href='/aandeel/394-fiserv'> Fiserv </a>De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 978 miljoen dollar.

Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 4,43 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 24,93 te liggen.

Dividenduitkeringen worden van Fiserv niet verwacht. Het gemiddelde dividendrendement van de financiële dienstensector ligt op 4,02 procent.

Laatste koersdoelen rond de 89 dollar

Het aandeel Fiserv wordt door 1 analist gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde koersdoel voor het aandeel staat op 112 dollar. Dit is circa 2 procent meer dan de huidige beurskoers van 110,36 dollar. Jefferies & Co., Argus Research Company en Deutsche Bank gaven onlangs adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Fiserv 's marktkapitalisatie 24,86 miljard dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.