Fiserv neemt BentoBox over en breidt digitale winkelmogelijkheden uit

 • Fiserv (FISV) neemt BentoBox over, een aanbieder van digitale marketing- en commerceplatforms die een probleemloze dinerervaring biedt die erop gericht is de groei te versnellen en restaurants te helpen naadloos in contact te komen met hun gasten.
 • Financiële voorwaarden van de transactie blijven niet bekendgemaakt.
 • Deze transactie breidt de Clover-dineroplossingen en toonaangevende handels- en bedrijfsbeheermogelijkheden van het bedrijf uit, waardoor ~200K restaurants van elke omvang unieke en onderscheidende eetervaringen kunnen bieden, van snel en informeel tot full-service.
 • "De toevoeging van BentoBox's belangrijkste websitemogelijkheden aan de bedrijfsbeheeroplossingen van Fiserv zal ons omnichannel-platform versterken en restaurants van alle soorten en maten een geïntegreerd aanbod bieden dat een aanpasbare consumentenervaring biedt", aldus president en CEO Frank Bisignano.
 • BentoBox maakt 7,5K+ restaurantconcepten mogelijk op 14K locaties; het helpt restaurants om nieuwe inkomstenstromen te genereren en gedifferentieerde klantervaringen te creëren.

  Over 2021 komt de totale omzet van het bedrijf uit Brookfield volgens de analisten uit op 15.41 miljard dollar. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2021 toen het bedrijf 14.85 miljard dollar verdiende.

  Historische omzetten en resultaten Fiserv in beeld plus taxaties 2021

  fundamantele data

  Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 3.74 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 5.57 dollar over. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 17.69.

  Voor dit jaar verwachten de analisten dat het bedrijf geen dividenden uit zal gaan keren. Gemiddeld levert een aandeel in de financiële dienstverleners levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 2.24 procent op.

  Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 66.99 miljard dollar. 3

  Het aandeel staat om 21.51 0.13 procent hoger op 98.53 dollar.

  Historische koersen Fiserv afgelopen 10 jaar

  fundamantele data fiserv

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.