Analisten gaan uit van recordjaar voor Wirecard

Morgen zal het Duitse Wirecard haar resultaten over het vorige kwartaal publiceren. Gezien de de analistenverwachtingen zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 1,36 miljard euro. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 1,03 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Wirecard in beeld plus taxaties 2017

koersdata

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 257 miljoen euro. Over dit jaar ligt de analistenconsensus op een winst per aandeel van 2,08 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 32,97 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,2 cent. Wirecard 's dividendrendement komt hiermee op 0,29 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de financiële dienstverleners levert een beperkt dividendrendement van circa 0,43 procent op.

Recentste taxaties rond de 82 euro

Helvea Baader, Baader Bank en Goldman Sachs gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Wirecard 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 8,47 miljard euro.

Het aandeel staat om 9.37 0,09 procent lager op 68,57 euro.

Historische koersen Wirecard afgelopen 10 jaar

koersdata wirecard

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.