Xerox nu bij één de hoogste dividendrendementen in Amerika

Beleggers in het aandeel Xerox kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Xerox tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 1.01 dollar. Het dividendrendement komt hiermee op 4.79 procent te liggen. Het doorsnee dividend van de hardwareproducenten ligt op een schamele 0.32 procent.

Historische dividendrendementen Xerox

Morgen zal het Amerikaanse Xerox haar resultaten over het afgelopen kwartaal bekend maken. Over 2020 komt de totale omzet van het bedrijf uit Norwalk volgens de analisten uit op 6.99 miljard dollar. Dit is fors minder dan de omzet over 2019 toen het concern 9.07 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Xerox in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyse

Xerox printer Utrecht Uithof ©

Xerox
Xerox


De analisten rekenen voor 2020 op een nettowinst van 318 miljoen dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 1.42 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende op 14.84 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 4.84 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel 37 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 14 en de 39 dollar.

Koershistorie Xerox 2007-2020

aandelenanalyse xerox

Klikt u hier voor dividend aandeel Xerox. Het aandeel sloot vrijdag op 21.07 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.