Analistenkorps rekent op omzetdaling Renault

Morgen zal het Franse Renault met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. Over dit jaar komt de verdient het bedrijf uit Boulogne-Billancourt volgens de analisten uit op 43.65 miljard euro. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 55.54 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Renault in beeld plus taxaties 2020

aandeel

Renault auto centre Kyiv ©

Renault
Renault


De meeste analisten rekenen voor 2020 op een nettoverlies van 7.4 miljard euro. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een verlies per aandeel van 27.55 euro. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor -1.43.

De meeste analisten gaan er vanuit dat het concern geen dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de automobielproducenten ligt op een nihile 0.82 procent.

Laatste koersdoelen rond de 11 euro

De laatste 3 adviezen voor de automobielproducent zijn afkomstig van Kepler Capital Markets, ING en ABN AMRO .

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 11.42 miljard euro. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds februari vorig jaar staat het aandeel maar liefst 25 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 13 en de 41 euro.

Historische beurskoersen aandeel Renault

aandeel renault

Klikt u hier voor dividend aandeel Renault. Om 11.11 staat het aandeel 1.16 procent hoger op 39.49 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.