Analisten verwachten over 2020 stijgende omzet Intuit

Maandag zal het Amerikaanse Intuit met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Mountain View over dit jaar ligt volgens de analisten op 8.92 miljard dollar. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 7.68 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Intuit in beeld plus taxaties 2020

koersdata

Onderaan de streep rekenen de meeste analisten op een nettowinst van 2.28 miljard dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Intuit 's resultaat per aandeel op een winst van 8.36 dollar. De koers/winstverhouding komt hiermee op 49.69 te liggen.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 2.24 dollar. Het dividendrendement van Intuit ligt hiermee op 0.54 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de softwarebedrijven ligt op een magere 0.5 procent.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 108.08 miljard dollar. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel maar liefst 39 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 188 en de 424 dollar.

Historische koersen Intuit

koersdata intuit

Klikt u hier voor dividend aandeel Intuit. Het aandeel sloot donderdag op 415.39 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.