Extreem hoog dividend aandeel Holland Colours

Beleggers in het aandeel Holland Colours kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Holland Colours nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 3,88 euro. Holland Colours's dividendrendement komt neer op 4,18 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de constructiebedrijven ligt op een magere 1 procent.

Historische dividendrendementen Holland Colours

Over 2018 komt de omzet volgens de analisten uit op 89 miljoen euro. Dit is licht meer dan de omzet over 2017 toen de omzet 83,51 miljoen euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Holland Colours in beeld plus taxaties 2018

aandelenanalyse

De analisten rekenen voor 2018 op een nettowinst van 7 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 7,77 euro verwacht. De koerswinstverhouding komt zodoende op 11,94 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Holland Colours's marktkapitalisatie 79,84 miljoen euro.

Historische beurskoersen Holland Colours

aandelenanalyse hollandcolours

Om 14.20 koerst het aandeel 0,22 procent lager op 92,8 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.