Kom naar de Dag van de Belegger!

Het zal u wellicht niet ontgaan zijn dat op 27 en 28 november de Dag van de Belegger zal plaatsvinden in de Rai te Amsterdam. Vanzelfsprekend zijn wij als dé website voor internationale beleggingsinformatie ook dit jaar weer present. Het algemene thema dit jaar is ‘De weg naar beursherstel’. Beide dagen is de beurs geopend van 9.00 tot 16.30 uur. Op beide dagen zullen diverse camerateams van Analist.nl aanwezig zijn om verslag te doen van het evenement.

Prominente sprekers van Analist.nl
Speciaal voor de bezoekers van de Dag van de Belegger heeft Analist.nl diverse sprekers voor workshops in haar stand beschikbaar.

Failliet van Technische Analyse
Het is een open deur, maar toch zal Ronald Kok, (MSc RBA CEFA en tevens directeur van Analist.nl) tijdens de Dag van de Belegger op beide dagen een workshop houden met de titel ‘Het failliet van Technische Analyse’. Kok zal ingaan op het failliet van deze vorm van aandelenanalyse en u de gelegenheid stellen uw prangende vragen aan hem te stellen. Deelname aan deze workshop is gratis, maar door de vele publiciteit zijn er inmiddels nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Value-beleggen
Voor de serieuze aandelenbelegger is value-beleggen, de beleggingsstrategie van Warren Buffett , een must. Speciaal hiervoor komt expert drs. Hendrik Oude Nijhuis en auteur van het boek ‘Leer beleggen als Warren Buffett ’ bezoekers persoonlijk te woord te staan. Nijhuis is zaterdag 28 november tussen 14.00 en 15.00 uur in de stand van Analist.nl aanwezig.

Permanente Portefeuille
Speciaal voor de volgers van de Permanente Portefeuille komt beleggingsspecialist Marc de Mesel vrijdag 27 november naar de stand van Analist.nl. De heer De Mesel is expert op het gebied van de permanente portefeuille en tevens columnist bij Analist.nl. De Mesel zal toelichten waarom het spreiden van vermogen over slechts vier beleggingscategorieën op de langere termijn een goede keuze is. De Mesel zal toelichten hoe je je koopkracht kan beschermen tegen elk mogelijk scenario, wat er morgen ook gebeurt.

Win exclusieve prijzen
Op onze stand vindt u uiteraard meer informatie over ons maar kunt u daarnaast ook meedoen aan onze prijsvraag waarmee u kans maakt op exclusieve prijzen. U bent van harte welkom op onze stand, nummer 13, schuin tegenover BNR Nieuwsradio.

Gratis
Het evenement is voor iedereen gratis toegankelijk, maar het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Meldt u daarom aan op www.dagvandebelegger.nl. Wij verwelkomen u graag op onze stand, tot dan!

Met vriendelijke groet,

Het team van Analist.nl