Deutsche Pfandbrief PBB bij hoogste dividendaandelen in Duitsland

Fors dividend Deutsche Pfandbrief PBB

Beleggers in het aandeel Deutsche Pfandbrief PBB kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Deutsche Pfandbrief PBB nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,84 cent. Deutsche Pfandbrief PBB's dividendrendement is dus 7,89 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de financiële dienstensector ligt op een relatief royale 13 procent.

Dividendrendementen Deutsche Pfandbrief PBB

Morgen komt het Duitse Deutsche Pfandbrief PBB met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 445,25 miljoen euro. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2018 toen het concern 490 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Deutsche Pfandbrief PBB in beeld plus taxaties 2019

fundamantele data

De meeste analisten rekenen voor 2019 op een nettowinst van 148 miljoen euro. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 1,06 euro over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 10,05.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Deutsche Pfandbrief PBB' momenteel circa 1,43 miljard euro. Het aandeel Deutsche Pfandbrief PBB was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf augustus vorig jaar staat het aandeel Deutsche Pfandbrief PBB 13 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 8 en de 13 euro.

Om 10.37 koerst het aandeel 0,47 procent lager op 10,65 euro.

Historische koersen Deutsche Pfandbrief PBB afgelopen 10 jaar

fundamantele data deutschepfandbriefpbb

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.