Extreem dividendrendement Kas Bank

Fors dividend Kas Bank

Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Kas Bank tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,64 cent. Kas Bank 's dividendrendement komt hiermee uit op 6,64 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de banken ligt op een relatief royale 2,36 procent.

Dividendrendementen Kas Bank

Over 2016 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 104 miljoen euro. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 142,27 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Kas Bank in beeld plus taxaties 2016

aandelenanalyses

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 11 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 85 cent verwacht. De koerswinstverhouding komt zodoende op 11,34 te liggen.

Laatste taxaties rond de 10 euro

Het aandeel Kas Bank wordt door 3 analisten gevolgd (alleen op basis van fundamentele bedrijfsanalyse). Het gemiddelde koersdoel (fair value) staat op 10 euro. Dit is zo'n 6 procent meer dan de huidige koers van 9,64 euro.

De laatste 3 adviezen voor bankensector zijn afkomstig van ING Beleggers Belangen en Beursexpres

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Kas Bank 's marktkapitalisatie 142,05 miljoen euro.

Om 10.22 staat het aandeel 0,39 procent lager op 9,64 euro.

Historische koersen Kas Bank voorbije 10 jaar

aandelenanalyses kasbank

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.