Extreem dividendrendement Kas Bank

Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Kas Bank nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 0,64 cent. Het dividendrendement komt hiermee op 6,5 procent te liggen. Het gemiddelde dividend van de banken ligt op een schamele 0,69 procent.

Historische dividendrendementen Kas Bank

Morgen publiceert het Nederlandse Kas Bank haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 104 miljoen euro. Dit is fors minder dan de omzet over 2016 toen het concern 142,27 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Kas Bank in beeld plus taxaties 2017

aandelenanalyse

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 12 miljoen euro. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 81 cent. De koers/winstverhouding komt hiermee op 12,16 te liggen.

Laatste taxaties rond de 10 euro

ING, Beleggers Belangen en Beursexpres gaven recentelijk taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Kas Bank ' momenteel circa 145,19 miljoen euro.

Koershistorie Kas Bank 2007-2017

aandelenanalyse kasbank

Het aandeel staat om 10.07 0,37 procent lager op 9,85 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.