Kas Bank in top Nederlandse dividendrendementen

Fors dividend Kas Bank

Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Kas Bank nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs.

De consensus van het dividend ligt op 0,64 cent per aandeel. Kas Bank 's dividendrendement ligt dus op 6,46 procent. Het gemiddelde dividend van de banken ligt op een schamele 0,70 procent.

Dividendrendementen Kas Bank

De omzet van Kas Bank over dit jaar komt uit op 104 miljoen euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2016 toen het concern 142,27 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Kas Bank in beeld plus taxaties 2017

financiele analyse

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 12 miljoen euro. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 81 cent over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 12,23 te liggen.

Jongste koersdoelen rond de 10 euro

ING, Beleggers Belangen en Beursexpres gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Kas Bank 's totale beurswaarde 146,09 miljoen euro.

Het aandeel staat om 10.18 0,11 procent lager op 9,91 euro.

Historische koersen aandeelKas Bank

financiele analyse kasbank

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.