Stevig dividendrendement Macy's

Beleggers in het aandeel Macy's kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Macy's nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. De consensus van het dividend ligt op 1,51 dollar per aandeel. Het dividendrendement ligt zodoende op 10,04 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de algemene detailhandelsbedrijven ligt op een nihile 1 procent.

Historische dividendrendementen Macy's

Morgen publiceert het Amerikaanse Macy's haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Macy's over dit jaar komt uit op 24,85 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2018 toen het concern 25,74 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Macy's in beeld plus taxaties 2019

beurskoers

De analisten rekenen voor 2019 op een nettowinst van 880 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 2,79 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 5,39 uit.

Macy's's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 4,58 miljard dollar. Het aandeel Macy's bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Macy's 50 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 14 en de 35 dollar.

Koershistorie Macy's van 2007 tot 2019

beurskoers macys

Klikt u hier voor dividend aandeel Macy's. Om 0.30 koerst het aandeel 0 procent lager op 15,04 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.