Minder omzet Paychex door analistengilde verwacht

Morgen zal het Amerikaanse Paychex haar resultaten over het vorige kwartaal publiceren. De omzet van het bedrijf uit Rochester over dit jaar komt uit op 3,94 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is licht minder dan de omzet over 2019 toen het concern 4,04 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Paychex in beeld plus taxaties 2020

koersdata

De meeste analisten rekenen voor 2020 op een nettowinst van 1,02 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 2,82 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 32,39.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 2,45 dollar. Paychex 's dividendrendement ligt dus op 2,68 procent. Het doorsnee dividend van de financiële dienstverleners ligt op een schamele 0,61 procent. Het is de verwachting dat het bedrijf op 29 januari een interimdividend van 61 cent uit zal gaan keren.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 32,81 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds december vorig jaar staat het aandeel 11 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 48 en de 95 dollar.

Historische beurskoersen Paychex

koersdata paychex

Klikt u hier voor dividend aandeel Paychex. Het aandeel sloot maandag op 91,33 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.