Analistenkorps rekent op omzetgroei Arcadis

Morgen zal het Nederlandse Arcadis met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. De omzet van het concern uit Amsterdam over dit jaar komt uit op 3.38 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 2.58 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Arcadis in beeld plus taxaties 2020

beurskoers

Arcadis Amsterdam ©

Arcadis
Arcadis


Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 132 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 1.5 euro. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 19.8.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 59 cent. Arcadis 's dividendrendement komt hiermee op 1.99 procent te liggen. Het doorsnee dividendrendement van de bouw- en infrastructuurbedrijven ligt op een summiere 0.77 procent.

Laatste analistentaxaties rond de 31 euro

De laatste 3 adviezen voor het bouw- en infrabedrijf zijn afkomstig van KBC Securities, Kepler Capital Markets en DeGroof Petercam.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 2.61 miljard euro. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds februari vorig jaar staat het aandeel maar liefst 24 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 12 en de 31 euro.

Historische koersen Arcadis 2007-2020

beurskoers arcadis

Klikt u hier voor dividend aandeel Arcadis. Om 13.48 koerst het aandeel 1.68 procent lager op 29.7 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.