HITT krijgt orders in Den Helder en Hongkong

Het Apeldoornse verkeersbedrijf HITT heeft opdrachten ontvangen voor de modernisering van het Coastal AIS/VTS-Systeem van het Nederlandse Kustwachtcentrum in Den Helder en voor de levering van een Solid State Radar voor de nieuwe Kai Tak Cruise Terminal Building in Hongkong. De orders hebben samen een waarde van ca. EUR 5,5 miljoen.

HITT

In Hongkong levert HITT, in opdracht van de locale overheid, een Solid State Radar voor de nieuwe Kai Tak Cruise Terminal Building. De Solid State Radar wordt geïntegreerd in het bestaande Vessel Traffic Control systeem van de Hongkong Marine Department, het Marine Police en Customs & Excise systeem. HITT is al geruime tijd in deze regio actief.

Kai Tak Cruise Terminal Building ligt op de voormalige start- en landingsbaan in Victoria Harbor en beschikt over faciliteiten ten behoeve van de cruisevaart zoals douane, immigratie, quarantaine, politie etc. Na de voltooiing medio 2012 zal het de grootste cruiseschepen ter wereld kunnen ontvangen. De nieuwe radar wordt geïnstalleerd op een 55 meter hoge toren.

Rond 13.19 noteert het aandeel onveranderd op 5,15 euro.