Blackstone en Intellia zijn het eens over de lancering van een nieuw CAR T-celbedrijf

  • Blackstone (NYSE:BX) heeft USD 250 miljoen toegezegd om een nieuw autoloog en allogene universele chimere antigeenreceptor (CAR) T-celtherapiebedrijf te lanceren in samenwerking met Intellia Therapeutics (NASDAQ:NTLA) en Cellex Cell Professionals GmbH.
  • Het nieuwe bedrijf met hoofdkantoor in Cambridge, Massachusetts, zal universele CAR-T-platforms combineren van GEMoaB, een dochteronderneming van Cellex en Intellia's gedifferentieerde allogene celplatform en CRISPR-celtechnologie, kondigde Blackstone vandaag aan.
  • De deal zal naar verwachting worden afgerond in het derde kwartaal van 2021. Afhankelijk van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden, waaronder goedkeuringen van de regelgevende instanties.
  • Andrew Schiermeier, de huidige executive vice president en chief operating officer van Intellia, is belast met de lancering als president en chief executive officer.
  • Het Intellia-management heeft vandaag om 8:00 uur E.T. een live webcast gepland. de ontwikkeling te bespreken.

    De omzet van het bedrijf uit New York City over dit jaar komt uit op 8.32 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is fors meer dan de omzet over 2020 toen het bedrijf 6.1 miljard dollar verdiende.

    Historische omzetten en resultaten Blackstone Group Inc in beeld plus taxaties 2020

    fundamantele data

    Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 4.45 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 3.59 dollar verwacht. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 27.54.

    Fors dividend Blackstone Group Inc

    Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 3.01 dollar. Blackstone Group Inc 's dividendrendement komt dus op 3.04 procent uit. Het doorsnee dividendrendement van de gezondheid ligt op een nihile 1.46 procent.

    De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 66.36 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds juli vorig jaar staat het aandeel maar liefst 89 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 49 en de 101 dollar.

    Historische beurskoersen aandeel Blackstone Group Inc

    fundamantele data blackstonegroupinc

    Het aandeel sloot woensdag op 98.88 dollar.

    Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
    nieuws@analist.nl

    Copyright analist.nl B.V.
    All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.