Extreem hoog dividend aandeel Delta Lloyd

Fors dividend Delta Lloyd

Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Delta Lloyd nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs.

De consensus van het dividend ligt op 0,29 cent per aandeel. Delta Lloyd's dividendrendement komt hiermee uit op 5,43 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de verzekeraars ligt op een zeker aantrekkelijke 2,38 procent.

Dividendrendementen Delta Lloyd

Morgen opent het Nederlandse bedrijf Delta Lloyd haar boeken over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 4,06 miljard euro. Dit is fors minder dan de omzet over 2015 toen de omzet 5,42 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Delta Lloyd in beeld plus taxaties 2016

fundamenteel onderzoek

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 792 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 2,07 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 2,58 uit.

Laatste koersdoelen rond de 5 euro

Het aandeel Delta Lloyd wordt door 20 analisten (op basis fundamentele analyse) gevolgd. Het gemiddelde van de afgegeven koersdoelen voor het aandeel staat op 5 euro. Dit is circa 6 procent minder dan de huidige koers van 5,34 euro.

De laatste 3 adviezen voor verzekeraarssector zijn afkomstig van Beleggers Belangen Barclays en Citigroup

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Delta Lloyd's marktkapitalisatie 1,42 miljard euro.

Om 10.26 staat het aandeel 0,09 procent lager op 5,34 euro.

Historische koersen Delta Lloyd

fundamenteel onderzoek deltalloyd

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.