Arcadis dit jaar volgens analisten op jacht naar recordomzet

Arcadis gaat morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. Gezien de de analistenconsensus zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 3,32 miljard euro. De verwachting van de omzet zou voor het bedrijf een recordomzet betekenen. Dit is fors meer dan de omzet over 2016 toen het concern 2,47 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Arcadis in beeld plus taxaties 2017

beurskoers

De analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 100 miljoen euro. Over dit jaar ligt de analistenconsensus op een winst per aandeel van 1,17 euro. De koerswinstverhouding komt zodoende op 13,06 te liggen.

De consensus van het dividend ligt op 0,44 cent per aandeel. Het dividendrendement komt hiermee op 2,88 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de bouw- en infrastructuursector ligt op een magere 1,17 procent.

Meest recente koersdoelen rond de 18 euro

De laatste 3 adviezen voor bouw- en infrastructuursector zijn afkomstig van ING, Kepler Capital Markets en TGB

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Arcadis ' momenteel circa 1,27 miljard euro.

Om 10.36 staat het aandeel 0,03 procent lager op 15,28 euro.

Historische beurskoersen Arcadis

beurskoers arcadis

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.