Aandeel Alfen dit jaar bij beste Nederlandse aandelen

Het aandeel is vanaf begin dit jaar met een aanzienlijke plus van 221 procent één van de betere aandelen in Nederland. Het gemiddelde Nederlandse aandeel staat sinds begin dit jaar ruim 10 procent lager. Over de afgelopen 3 maanden staat het aandeel in de plus (+47 procent). Het gemiddelde Nederlandse aandeel nam sinds begin dit jaar ruim 10 procent in waarde af.

Rendementen Alfen versus Nederlandse aandelen

Buy & hold rendementen aandeel Alfen over diverse periodes, exclusief dividendrendementen

Het aandeel staat sinds 2012 op een winst van procent. Over de afgelopen 3 maanden staat het aandeel op een winst van 47 procent.

Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 196,25 miljoen euro. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2019 toen de omzet 143,08 miljoen euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Alfen in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyses

Allianz Coolsingel Rotterdam ©

Alfen
Alfen


De analisten rekenen voor 2020 op een nettowinst van 11 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 53 cent over. De koerswinstverhouding komt zodoende op een erg hoge 99,43 te liggen.

Analisten rekenen er niet op dat Alfen dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de hardwaresector ligt op een summiere 0,2 procent.

Laatste analistentaxaties rond de 4 euro

De laatste 3 adviezen voor de producent van hardware zijn afkomstig van ING, Kepler Capital Markets en ABN AMRO.

Alfen's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 1,05 miljard . Het aandeel Alfen was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds september vorig jaar staat het aandeel Alfen maar liefst 294 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 13 en de 66 euro.

Historische koersen aandeel Alfen

aandelenanalyses alfen

Klikt u hier voor dividend aandeel Alfen. Om 11.43 koerst het aandeel 1,14 procent lager op 52,7 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.